اصفهان23

با دیده شوق اصفهان را دیدم/ آثار قشنگ باستان را دیدم/ با نصف دگر، دگر مرا کاری نیست/ صد شکر که این نصف جهان را دیدم

خوردنی های مخصوص اصفهان - فرنی
نویسنده : بهزاد سلطانی - ساعت ٧:٢۳ ‎ق.ظ روز چهارشنبه ٢۱ امرداد ۱۳٩٤
 

طرز تهیه فرنی اصفهان در ادامه آورده شده است اما اگر خوب در نیامد، نگران نباشید بسیاری از فروشگاه ها لبنیات در اصفهان، فرنی هم دارند. خصوصا در خیابان حافظ نرسیده به میدان امام اصفهان می توانید فرنی خوب پیدا کنید.

فرنی اصفهان

مواد لازم:
آرد برنج 2 قاشق غذاخوری، شیر 2 لیوان، شکر 2 قاشق غذاخوری، هل یا گلاب به مقدار لازم.

طرز تهیه:
آرد برنج را در آب شیره کشیده و با شیر بپزید تا شیره برنج به قوام آید. سپس شکر را در آن ریخته تا جوش آید و گلاب یا هل را در آن ریخته و از روی حرارت بردارید و در ظرف چینی بکشید. پس از سرد شدن با شیره انگور یا خرما میل کنید