اصفهان23

با دیده شوق اصفهان را دیدم/ آثار قشنگ باستان را دیدم/ با نصف دگر، دگر مرا کاری نیست/ صد شکر که این نصف جهان را دیدم

غذاهای مخصوص اصفهان - گوشت و لوبیا
نویسنده : بهزاد سلطانی - ساعت ۱۱:٠٩ ‎ب.ظ دوشنبه ٢٢ تیر ۱۳۸۸
 

نمی دونم با فرهنگ غذاهای اصفهانی چقدر آشنا هستید. اما جالبه بدونید که بخش بزرگی از غذاهایی که فقط در اصفهان پخته میشه و مخصوص اصفهانه، غذاهای حلیمی هستند. یعنی غذاهایی که به لحاظ ظاهری حالتی مثل حلیم دارند. تعداد این غذاها کم نیست. ان شاء ا... در آینده درباره طرز تهیه ی آن ها بیشتر خواهیم گفت.

آشپزی اصفهانی

اما غذای این پست که بسیار خوشمزه است و معمولاً هم به همراه ترشی خورده میشه گوشت و لوبیا است. این شما و این هم طرز تهیه گوشت و لوبیا با لهجه ی شیرین اصفهانی:




موادی لازم: (برای 6 نفر)
گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب)............................................250 گرم
لوبیا سفید ...........................................................................تقریبا یه کاسه ماس خوری
سبزی گوشت و لوبیا ( شامل تره, جعفری و شمبلیله).................یه کیلو
برنج......................................................................................یه استکان
نمک فلفل و ادویه...................................................................به مقداری لازم

طرز تهیه:
 اول گوشتا با لوبیا می ذاری نیم پز بشد.
بعد سبزیا را (که نباید خورد شده باشند) به همراه برنج اضافه می کنی

تا وقتی که برنج لعاب بندازه و به قولی خودی ما اصفانیا دس به دسّی هم بدد می ذاری بپزد


بهترس که نمک و ادویه و فلفلا آخری دست اضافه کنی تا گوشتش خب پخته بشد.
آخری دست حسابی با گوش کوب می کوبی تا حسابی کش بیاد.


اقتباس از تبیان به همراه مقداری تصحیح