اصفهان23

با دیده شوق اصفهان را دیدم/ آثار قشنگ باستان را دیدم/ با نصف دگر، دگر مرا کاری نیست/ صد شکر که این نصف جهان را دیدم

غذاهای مخصوص اصفهان - کشک و بادمجان
نویسنده : بهزاد سلطانی - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ب.ظ روز پنجشنبه ۱ بهمن ۱۳۸۸
 

   قبلاً درباره تفاوت های این غذا با حلیم بادمجان گفتگو کرده بودیم و قول هم داده بودم که به زودی طرز تهیه کشک و بادمجان رو هم تقدیم کنم.

کشک و بادمجان

   با یه جستجوی کوچیک توی اینترنت می شه چندین روش پخت برای کشک و بادمجان پیدا کرد. اما غذایی که خود ما توی اصفهان درست می کنیم به این طرز تهیه نزدیک تر بود:

مواد لازم :
بادمجان = 6 عدد
پیاز = 4 عدد
نعنا داغ = 2 قاشق غذا خوری
مغز گردو = نصف لیوان
کشک = یک لیوان

طرز تهیه در ادامه مطلب:


طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .


بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .

 

منبع: فان سرا