غذاهای مخصوص اصفهان - کشک و بادمجان

طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم .پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود . نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار می گذاریم .


بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا 15 دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود . سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم . بعد پیاز ، نعنا داغ ، گردو ، کشک ، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم . سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ ، کشک و نعناع تزئین می کنیم .

 

منبع: فان سرا

/ 1 نظر / 508 بازدید
پونه

تشکر میکنم از شما بابت جمع آوری مطالب مهم و با ارزش،من خودم بعنوان 1بانوی اصفهانی اطلاع جامع و کافی در مورد شهر عزیزمون نداشتم،1درخواستی از شما داشتم اگر مقدور هست در مورد پوشش سنتی مردم اصفهان هم مطلب بزاریم،ممنون