غذاهای مخصوص اصفهان

 

  • بریان (به قول خودمون: بریون) [روش پخت
  • ماش و زردک (ماشازردِک)،
  • گوشت و عدس (گوشداعدِس)،
  • گوشت و نخود (نخوداب)،
  • گوشت و باقالی (گوشداباقالی)،
  • حلیم بادمجان (حلیم بادنجون)[روش پخت
  • کشک و بادمجان (کشکابادنجون) [روش پخت
  • شله بریان زیره (شلوبریونی زیره)،
  • شله بریان آلوچه (شلوبریونی آلوچه)،
  • اشکنه،
  • آش شله قلمکار (آشی شلاقلمکار)[روش پخت
  • عدسی (عدِسی)

 

   البته برخی از این غذاها (مانند عدسی) شاید در شهرهای دیگه هم پخته بشه اما روش پخت اصفهانی اون تفاوت داره. همچنین بیشتر این غذاها، حالت حلیمی دارند.

 

 

/ 18 نظر / 385 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پروانه

خوبه ! ممنون !! لطفا طرز پختن عدسی وشله قلمکار وفرنی لبنیاتی های اصفهان راهم بگذارید. نمی دونم اشکال کارم چیه که عدسی که تو خونه میپزم مثل عدسی آشپز های اصفهان نمیشه.

امیر

آقا خیلی عالی بود. بقیه ی غذا ها را هم دستورش را بگذارید که کار بسیار با ارزشی هست.

دختر اصفهانی

من عاشق این غذاها هستم

زهره

سلام، ممنون بابت دستورهای خوبتون. اگه دستور فرنی های آماده هم بذارین ممنون میشم! هیچ جا مثل فرنی های اصفهان ندیدم!

دلاور

ندیدین که روی مغازه های کباب فروشی نوشته شده ((کبابی)) غذای بریان رو هم بر همین اساس که همقافیه با کباب باشه منوسن بریانی. گرچه صحیحش ((بریان))هست.

مریم

پخت عدسی ﻋﺪﺱ:۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻭﻏﻦ:ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻧﻤﮏ ﻭﺍﻭﯾﺸﻦ: ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭﻻﺯﻡ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻋﺪﺱ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺳﭙﺲ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻟﻪ ﺷﻮﺩ ﺩﺳﺖ ﺁﺧﺭ ﻧﻤﮏ و ﺭﻭﻏﻦ ﻭﮐﻤﯽ ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺑﻪ ﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻋﺪﺳﯽ ﺷﻤﺎ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﯽ‌ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﻣﯾﻞ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

یک دوست

عالی بود مممممررررررسسسسسیییییی

مهدی

خیلی خیلی ممنونم عالی بود دوست عزیز امیدوارم همیشه پایدار باشی

امیر

میشه زحمت بکشید و دستور پخت گوشتا و عدس را هم بذازید. خیلی خیلی ممنون میشم عزیزم

مریم

ممنون خیلی خوب بود