غذاهای مخصوص اصفهان - کله جوش

مواد لازم :
گردوی خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
شنبلیله خشک 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری!
کشک نیم کیلو
آب 2 لیوان
( تذکر ضروری : مقادیر یاد شده همه تقریبی هستن، به سلیقه خودتون می تونید هر کدوم رو کمی بیشتر یا کمتر کنید!

طرز تهیه :

اول از همه پیازها رو خرد کرده و تفت می دهیم.
بعد زردچوبه رو به پیاز داغ ها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زردچوبه هم داغ بشه
شنبلیله خشک رو هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم
حالا آب رو هم داخل مواد می ریزیم.
کشک رو هم اضافه می کنیم و میذاریم چند تا جوش بزنه !!

در مرحله آخر هم گردوها رو داخل بقیه مواد می ریزیم ..اما نمی ذاریم خیلی بپزه چون رنگ غذا سیاه میشه

خب حالا غذای ما آماده شده، می تونید توش نون خرد کرده و نوش جان کنید.

منبع : با کمی تصحیح از تبیان

/ 1 نظر / 113 بازدید

بهتره بجای شنبلیله نعنای خشک شده با پیاز داغ سرخ شود تا طعم بهتری پیدا کندچون شنبلیله کمی تلخ است